Diş Beyazlatma

Çoğumuzun şikayeti aynıdır; Dişlerimizi sık fırçalamamıza rağmen, renkleri istediğimiz kadar beyaz değildir! Canlı ve cansız dişlerdeki renklenmeleri veya lekeleri yok ederek dişleri beyazlatma işlemidir.

Dişlerin koyu renkli olmasının nedenleri:
- Aşırı tüketilen kahve, çay, kolalı içecekler,
- Sigara, puro benzeri tütünlü maddelerin kullanılması,
- Yaş ilerlemesine bağlı,
- Dişlerdeki eski restorasyonlar ve kanal tedavisi yapılmış dişler,
- Eskiden sık kullanılan Tetrasiklin benzeri antibiyotiklerin dişlerin büyüme gelişimi sırasýnda alınması,
- Fazla flor alımı,
- Herhangi bir darbe veya uzun yıllar diş sıkmaya bağlı olarak diş sinirinin canlılığını yitirmesi, en önemli nedenler olarak sayılabilir.

Dişleri beyazlatmak amacıyla, beyazlatıcı diş macunlarından, lazer teknolojisine kadar bir çok yöntem bulunmaktadır. En iyi beyazlatma, peroksit'li maddelerin uygulanmasýyla gerçekleşmekte ve uygulama, kesinlikle bir Diş hekimi tarafından veya onun kontrolü altýnda yapılmalıdır. Karbamid Peroksit veya Hidrojen Peroksit kullanılarak yapılan işleme Bleaching (Diş Beyazlatma) adı verilmektedir.

Diş beyazlatma işlemi nasıl yapılıyor?
Hastanın onayı da alınarak, ağzınızdaki doğal dişlerin hangi renk oldukları saptanır. Bu saptama, tedavi bittikten sonra dişlerin ne kadar beyazladığının izlenmesi açısından önemlidir.

Beyazlatıcı ilaç diş hekimi tarafından dişlerin üzerine sürülür ve özel bir alet yardımıyla, 15 dakika ışınlanarak sertleştirilir. Bu işlem 3 kere tekrarlanır.

Muayenede gerçekleştirilen beyazlatma işleminde kullanılan beyazlatıcı ajanların peroksit oranları daha yüksek olduğundan beyazlatma daha hızlı olur ve kalıcılığı daha uzundur.


100%

Memnuniyet

15

Başarı Sertifikası

14

Ülkeye Hizmet

12

Yıllık Deneyim

8742

Happy Smile

Tüm Hakları Saklıdır.
3XCode